Den som besöker Bruksvallarna kan räkna med storslagna vyer, fantastisk skidåkning, gott umgänge och service i toppklass. Oavsett vad du tycker om att göra försöker Bruksvallarna erbjuda en variation av aktiviteter som ska tilltala så många som möjligt. Populärast under vinterhalvåret är ändå skidåkningen: både utförsåkning och längdåkning, för att inte tala om alla turer på skoter som är också är otroligt omtyckta. Bruksvallarna kan erbjuda allt i form av utrustning, mat och boende, men vädret och snömängden är inget som går att garantera.

I ett försök att se till att du ska få ut så mycket som möjligt av din vistelse har Bruksvallarna valt att ge sina besökare en så kallad snögaranti under vinterhalvåret. Här kan du läsa mer om vad det innebär för dig som planerar att besöka Bruksvallarna under vintersäsongen.

Ett sätt för dig att få ut mesta möjliga av din vistelse

Kan man verkligen lova att det är snö året runt i Bruksvallarna? Tyvärr kan man inte garantera detta. För många är ett besök på Funäsfjället under vintersäsongen en mycket efterlängtad skidsemester som i vissa fall setts fram emot väldigt länge. Att då råka ut för oturen att bli utan förväntad snömängd kan därför kännas förödande.Snögaranti i Bruksvallarna

Man kan tyvärr inte styra över vädret, och därför går det heller inte att garantera att det finns snö under din vistelse på Funäsfjället. Men gästerna betyder allt för Bruksvallarna och de vill självklart att semestern ska bli så lyckad som möjligt för dig, och därför erbjuder de dig som bokat besök eller upplevelser pengarna tillbaka om snön inte kommer som väntat under vintersäsongen.

Denna garanti kan ses som oerhört generös, och anledningen till att Bruksvallarna vågar ge ett sådant erbjudande är att det faktiskt väldigt sällan saknas snö på Funäsfjället, som alltid varit känt för att vara täckt av snö. Det har dock rått snöbrist vid ett fåtal tillfällen genom åren, men trots detta så hör den snölösa vintern definitivt till ovanligheterna i Bruksvallarna.

Snögarantin gäller under vinterhalvåret

Av uppenbara skäl gäller inte snögarantin under sommarhalvåret, utan gäller för närvarande från och med den 15 oktober varje år. Detta datumet kan förändras från år till år, så vid besök se till att alltid hålla dig uppdaterad kring detta via Bruksvallarnas hemsida. När du bokar får du automatiskt information om de aktuella datumen för snögarantin.

Snögarantin är ingen nöjdhetsgaranti

För dem som är vana med att åka utomlands eller besöka hotell och resorter ofta, vet kanske att dessa ofta erbjuder en nöjdhetsgaranti eller liknande för sina kunder, vilket innebär att den kund som inte är nöjd med den erbjudna standarden har rätt att få pengarna tillbaka för resan. Snögarantin i Bruksavallarna är dock inte riktigt en nöjdhetsgaranti på det sättet att den gäller pengar tillbaka vid exempelvis en obekväm säng eller en otillräcklig frukost. För detta hänvisas man istället till sitt valda boende.

Snögarantin ska snarare ses som en upplevelsegaranti. När du åker på en skidresa förväntar du dig självklart att du ska kunna åka skidor, och om detta inte är en möjlighet så är givetvis en del av resan (och pengarna du lagt på den) bortslösade. Därför erbjuder Bruksvallarna en garanti som täcker de grundläggande utgifter du haft för resan, så kallade snögaranti, som ger dig pengarna tillbaka om det inte är någon snö. Detta kan vara skönt att veta, speciellt om du bokat en resa till Bruksvallarna lite tidigare på vintersäsongen. Detta är populärt bland många då det under den tidiga vintersäsongen är billigare att besöka Bruksvallarna. Oavsett vad resan kostade är det väldigt tråkigt att inte få valuta för sina pengar, och därför är snögarantin en viktig del i Bruksvallarnas policy om att få ditt besök att bli så bra som möjligt.

Vid frågor

Bruksvallarna vill ständigt utvecklas och förbättras, och där har du som återkommande besökare och eventuell besökare en betydande roll. Bruksvallarna ser gärna att du hör av dig vid förslag, frågor eller eventuella klagomål. Om du har ytterligare frågor om snögarantin, eller andra frågor så är det bara att höra av sig till Bruksvallarna som finns att nå på både mejl och telefon och de brukar vara snabba på att svara. Lite längre svarstider får räknas med under högsäsong.

Bruksvallarna hjälper dig gärna med din bokning, vägbeskrivning, tipsar om de olika aktiviteterna som finns eller hjälper dig att hitta en bra guide. I Bruksvallarna står du som kund i centrum, och kan lita på att du alltid är välkommen.